ADANA / YÜREĞİR - Yüreğir Özel Eğitim Anaokulu

Yüreğir Özel Eğitim Anaokulu

KAZIM KARABEKİR MAH. 4233 SK. YÜREĞIR ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU NO4 YÜREĞİR / ADANA
Vizyon
Özel Eğitim Gereksinimi Duyan Bireylerin Eğitimi İçin Özel Eğitim İlkeleri Doğrultusunda Yaratıcı, Bilimsel Program ve Uygulamalarıyla Ulusal ve Uluslararası Standartlara Katkılar Sunan ve Eğitim Sorunlarına Yönelik Çalışmalar Yaparak Eğitimin Kalitesini Yükseltmek, Aile ve Öğrencilerin Gereksinimlerini Karşılamak, Onlara Destek Hizmeti Vermek, Alanın Sorunlarına Duyarlı Gelişerek Çözüm Üretmek, Çağın Gereklerine Uygun, Başarılı Bir Kurum Olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Milli Eğitimin temel amaçlarına uygun, özel eğitim gerektiren bireylerin gelişimlerini, becerilerini kazanmasını, aile ve toplum içerisinde kendine yeter bireyler olarak yetişmesini, sosyalleşmelerine katkı sağlayan, ulusal ve uluslararası projelerle eğitim-öğretim kalitesini arttıran, özel gereksinimli bireylerin ailelerini sosyal desteklerle refah sağlamak en temel misyonumuzdur.
Başarılar
"Özel Eğitimde Mutlu Bireyler Rengarenk Yüzler" eTwinning Projesi Ulusal Kalite Etiketi Ödülü
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
KLİMA